Fönsterputsning

En städning känns oftast inte helt komplett utan en fönsterputsning ett par gånger om året.

Skapa en trivsam miljö med regelbunden fönsterputsning

Välkommen till IB-Rent, där vår passion för renhet och strålande rena fönster har varit till nytta för våra kunder i flera år. En ren bostad eller arbetsplats är en grundläggande del av en trivsam miljö, och fönsterputsning spelar en avgörande roll i detta. Vi förstår vikten av klara utsikter som endast uppnås genom skinande rena fönster. Genom att erbjuda regelbunden fönsterputsning, minst ett par gånger per år, säkerställer vi att dina fönster inte bara förblir fläckfria utan också bidrar till en ljusare och mer inbjudande atmosfär i ditt hem eller på din arbetsplats.

En lång tradition av kvalitet och noggrannhet inom fönsterputsning

IB-Rent har ägnat sig åt konsten att putsa fönster sedan 1981. Med över fyra decenniers erfarenhet har vi utvecklat en djup förståelse för olika kunders behov, från privatpersoner till stora företag och offentliga organisationer. Vår långa historia och breda erfarenhet gör att vi kan hantera även de mest utmanande fönsterputsprojekten med överlägsna resultat vid varje tillfälle.

För privatpersoner

För små företag

För stora företag

Omfattande geografisk täckning för fönsterputs i Kalmar och Kronobergs län

Vår expertis inom fönsterputs sträcker sig över hela Kalmar län och Kronobergs län. Vi är aldrig långt borta, oavsett om det gäller kuststäder som Kalmar och Öland eller inlandsorter som Växjö och Nybro. Denna geografiska spridning gör det möjligt för oss att snabbt och effektivt erbjuda fönsterputs där det behövs mest.

Skräddarsydd fönsterputsning för alla kundbehov

På IB-Rent förstår vi att varje kund har unika behov. Vi erbjuder allt från regelbundna fönsterputsningar för att alltid hålla dina fönster i toppskick till engångstjänster för särskilda tillfällen eller efter renoveringar. Våra tjänster anpassas alltid för att spegla det bästa intrycket av ditt hem eller företag, och ingår gärna som en del av ett större lokalvårdspaket.

För att tydliggöra vårt erbjudande, här är några av de tjänster vi erbjuder:
  • Regelbunden fönsterputsning: Säkerställ rena fönster året om.
  • Engångstjänster: Perfekt för speciella evenemang eller efter avslutade renoveringar.
  • Anpassade scheman: Vi skapar ett fönsterputsningsschema som passar just din verksamhet eller privatliv.

Erfarenhet och kvalitet som gör skillnad

Vår långa erfarenhet och dedikation till kvalitet har etablerat IB-Rent som ett pålitligt namn inom fönsterputsning. Vårt team av erfarna fönsterputsare använder inte bara traditionella rengöringstekniker utan är även ständigt uppdaterade med de senaste innovationerna inom fönsterrengöring för att erbjuda bästa möjliga resultat.

Som din partner inom fönsterputsning står IB-Rent redo att hjälpa dig att njuta av en vacker utsikt utan besvär. Kontakta oss idag för att lära mer om våra tjänster eller boka en tid för fönsterputsning. Våra kontaktdetaljer och bokningsformulär finns nedan för din bekvämlighet.

Ring och boka!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 83, lotta@ibrent.se (telefonbokning 10:00 – 15:00)

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

Formulär för offertförfrågan

Fyll i era uppgifter nedan så återkommer vi med en offert inom kort

Antal fönster
Kontaktuppgifter

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning