Hemstädning

Är du i behov av städhjälp i hemmet? Med vår tjänst hemstädning i Kalmar län blir allt lite enklare, låt oss sköta jobbet och du får ett bekymmer mindre. Vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök till dig och gör upp ett städschema tillsammans, så att städningen sker efter din önskan. Vi har idag över 600 aktiva kunder.

HEMSTÄDNING AV IB-RENT

Är du i behov av städhjälp i hemmet? Vill du spendera mer tid tillsammans med familjen eller ha lite extra tid över till annat? Med vår tjänst hemstädning i Kalmar län blir allt lite enklare, låt oss sköta jobbet och du får ett bekymmer mindre. Vi har idag över 600 aktiva kunder.

Vi är lyhörda med kundens önskemål och städningen kan utföras med just den regelbundna tidsintervall som kund önskar.

Vi kommer på ett kostnadsfritt hembesök till dig och gör upp ett städschema tillsammans, så att städningen sker efter din önskan.

Skräddarsydd Hemstädning

Städbehovet hos våra kunder ser väldigt olika ut med hänsyn till bland annat förutsättningar, önskemål och boende. Just därför väljer vi att anpassa hemstädningen för våra kunder så att de får vad de behöver och den städhjälp som önskas. Sedan starten 1981 har vi lärt oss att skräddarsydd hemstädning är något våra kunder uppskattar, oavsett om de finns i Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn, Emmaboda, Växjö, Nybro, på Öland eller någonstans där emellan. Om du är osäker på vilken typ av städhjälp du önskar eller är i behov av så hjälper vi dig gärna att räta ut dina frågetecken. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig från start till mål! Välkommen till IB-Rent, ditt självklara val av hemstädning i Kalmar län!!

kostnadsfritt hembesök

Anpassad städning

Regelbundna städningar

Glöm inte bort rut

Tänk på att du har rätt att göra avdrag för många hushållsnära tjänster. Bland annat får du göra avdrag för all form av städning, flyttstäd, trädgårdsarbete, möblering, vattna blommor och andra tillsynstjänster. Du kan läsa mer om vad som ingår på skatteverket.se.

Ring och boka!

Nybro 010-155 00 86 Mail: eva@ibrent.se
Emmaboda 010-155 00 81 Mail: ida@ibrent.se
Kalmar/Öland 010-155 00 86 Mail : eva@ibrent.se
Mönsterås/Oskarshamn 010- 155 00 86 Mail: eva@ibrent.se

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning