Fönsterputsning

Välkommen till IB-Rent, i många år har vi hjälpt våra kunder att hålla rent, inte minst med hjälp av fönsterputsning. En städning känns oftast inte helt komplett utan en fönsterputsning ett par gånger om året. IB rent har egen puts avdelning på 10 anställda som bara putsar fönster året runt.

Fönsterputsning

Välkommen till IB-Rent, i många år har vi hjälpt våra kunder att hålla rent, inte minst med hjälp av fönsterputsning. En städning känns oftast inte helt komplett utan en fönsterputsning ett par gånger om året. Vanligtvis utför vi fönsterputsning vid förfrågan men det är även vanligt att ha ett par fönsterputsningar inbokade per år, då vet man att det blir gjort och fönsterna blir skinande rena.

Noggrann fönsterputsning

Rena fönster gör livet ljusare. IB-RENT AB utför fönsterputsning för privatpersoner, små och stora företag, kommuner samt landsting.

Sedan starten 1981 har detta område varit en huvudsyssla. Efter så många års erfarenhet är inga fönster för svåra. Det vill säga att vi vet vad som krävs för att få skinande rena fönster så att du som kund ska bli nöjd med vårt utförda arbete.

Vi putsar fönster över hela Kalmar län men även i Kronobergs län. Med andra ord sträcker sig vår arbetsyta från Kalmar och Öland till Oskarshamn, Torsås, Mönsterås, Växjö, Emmaboda och Nybro, samt de flesta orter däremellan.

För privatpersoner

För små företag

För stora företag

Ring och boka!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 83, lotta@ibrent.se (telefonbokning 10:00 – 15:00)

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

Formulär för offertförfrågan

Fyll i era uppgifter nedan så återkommer vi med en offert inom kort

Antal fönster
Kontaktuppgifter

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning