Fönsterputsning

Välkommen till IB-Rent, i många år har vi hjälpt våra kunder att hålla rent, inte minst med hjälp av fönsterputsning. En städning känns oftast inte helt komplett utan en fönsterputsning ett par gånger om året.

Fönsterputsning med skinande resultat

Välkommen till IB-Rent, där vår passion för renhet och strålande rena fönster har tjänat våra kunder väl genom åren. Att hålla en bostad eller en arbetsplats ren och välkomnande är en viktig del av att skapa en trivsam miljö, och här spelar fönsterputsning en avgörande roll. Vi förstår att en ordentlig städning aldrig riktigt känns fulländad utan den klara utsikt som endast skinande rena fönster kan erbjuda. Därför är fönsterputsning en av de tjänster vi stolt lyfter fram och rekommenderar att utföra regelbundet, åtminstone ett par gånger per år. Detta garanterar inte bara att dina fönster förblir fläckfria utan hjälper också till att bibehålla en ljus och inbjudande miljö i ditt hem eller på din arbetsplats.

En tradition av kvalitet och noggrannhet

Vi ägnat oss åt konsten att putsa fönster sedan vårt företag grundades 1981. Med över fyra decenniers erfarenhet har vi utvecklat en djup förståelse för våra kunders behov, oavsett om det gäller privatpersoner, små och stora företag, kommuner eller landsting. Vår långa historia och breda erfarenhet innebär att inga fönster är för utmanande för oss att rengöra. Vi är stolta över vår förmåga att leverera exceptionellt rena fönster och överträffa våra kunders förväntningar vid varje tillfälle..

För privatpersoner

För små företag

För stora företag

Vårt geografiska område – Nära dig

Vår expertis inom fönsterputsning sträcker sig över hela Kalmar län och Kronobergs län. Från kust till kust, från Kalmar och Öland genom Oskarshamn, Torsås, Mönsterås, ända till Växjö, Emmaboda, Nybro, och de flesta orter däremellan. Denna breda geografiska täckning gör det möjligt för oss att vara nära våra kunder och erbjuda snabba och effektiva fönsterputsning där det behövs.

Skräddarsydd fönsterputsning för varje kunden

På IB-Rent inser vi att varje kund har unika behov när det gäller fönsterputsning. Vissa kunder föredrar att ha regelbundet inbokade fönsterputsningar för att säkerställa att deras fönster alltid är fläckfria, medan andra kanske behöver en engångstjänst inför speciella tillfällen eller efter en ombyggnation. Oavsett vad dina behov är, står vi redo att anpassa våra tjänster för att passa just dina önskemål och se till att dina fönster alltid speglar det bästa intrycket av ditt hem eller företag. Som företag kan du få med detta i din lokalvård.

Erfarenhet som gör skillnad

Vår omfattande erfarenhet och dedikation till kvalitet har gjort IB-Rent till ett pålitligt namn inom fönsterputsning i regionen. Vår expertis är inte bara begränsad till att ta bort smuts och fläckar från glasytor; vi fokuserar även på att skydda dina fönster mot skador och förlänga deras livslängd genom att använda de mest lämpliga rengöringsmetoderna och produkterna. Vårt team av erfarna fönsterputsare är inte bara utbildat i traditionella rengöringstekniker utan håller sig också kontinuerligt uppdaterade med de senaste innovationerna inom fönsterrengöring för att säkerställa bästa möjliga resultat.


Som din partner i fönsterputsning är IB-Rent här för att se till att dina fönster alltid är ett skinande exempel på renhet och klarhet. Låt oss ta hand om dina fönster så att du kan njuta av den vackra utsikten utan besvär. Kontakta oss idag genom att fylla i formuläret nedan eller ring oss direkt.

Ring och boka!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 83, lotta@ibrent.se (telefonbokning 10:00 – 15:00)

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

Formulär för offertförfrågan

Fyll i era uppgifter nedan så återkommer vi med en offert inom kort

Antal fönster
Kontaktuppgifter

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning