Byggstäd

Håller ni på att bygga om? Kontakta oss, vi utför byggstädning åt både privatpersoner och företag. Vi utför byggstädningar regelbundet åt större byggföretag i länet.

Byggstäd efter era behov

Vi är stolta över att vara er pålitliga partner för professionell byggstäd i Kalmar och Kronobergs län. Med dagliga insatser erbjuder vi skräddarsydda byggstädtjänster som möter både mindre och större byggentreprenörers behov. Vår dedikerade serviceavdelning är redo att ta itu med alla aspekter av byggstädning, och vårt mål är att leverera en renlighetslösning som inte bara uppfyller, utan överträffar era förväntningar.

Varför välja vår byggstädningstjänst?

  • Erfarenhet och expertis: Med års erfarenhet inom byggstädning har vi utvecklat en djup förståelse för de specifika utmaningar som byggmiljöer presenterar. Oavsett om det handlar om byggavfall, damm eller rengöring av ytor, har vi den expertis som krävs för att göra jobbet rätt.
  • Säkerhet i fokus: Vår personal är inte bara välutbildad när det gäller städning, de är också utrustad med rätt säkerhetskläder och tydligt synliga ID06-identifikationer. Detta garanterar en säker arbetsmiljö för både våra medarbetare och er byggplats.
  • Mångsidig kapacitet: Oavsett om det är en mindre byggnad eller en stor kommersiell fastighet, har vi kapaciteten och förmågan att hantera byggstädning för alla typer av projekt. Vår personal är utbildad för att hantera olika utmaningar och anpassa sig efter olika krav.

Byggstädning genom IB-Rent

När ni väljer oss för er byggstädning, så väljer ni en partner som bryr sig om både renlighet och kvalitet. Vi förstår vikten av att överlämna en ren och trygg arbetsplats, och vi är fast beslutna att bidra till er framgång genom vår högkvalitativa byggstädningstjänst. Hör av dig till oss för att diskutera mer.

Ring och boka!

Förfrågan/Bokning 010-155 00 88

Epost: jonas@ibrent.se

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning