Lokalvård

Lokalvård och tjänster inom städ och underhåll, av högsta kvalitet. Efter era behov – för er perfekta arbetsmiljö!

Lokalvård från IB-Rent

Låt oss på IB-Rent ta hand om er lokalvård. Med många års erfarenhet av lokalvård, städ och allt som hör till finns ingen lokal som är för stor eller för liten för oss.
 
Gå till jobbet med vetskapen om att det är rent, snyggt och att städ är gjort för ännu en bra arbetsdag. Välj en lokal aktör för lokalvård, med många års erfarenhet och skräddarsydda lösningar för era städbehov.

EN LOKAL AKTÖR FÖR LOKALVÅRD. STÄD EFTER ERA BEHOV.

Att välja lokal vård för er lokalvård, från oss på IB Rent, har många fördelar. Med lång erfarenhet har vi både lyhördheten att ta fram rätt lösning för er, och kompetensen att göra det med skinande resultat.
 
Närheten gör det också möjligt att gå igenom lokalen och ta fram rätt avtal för lokalen. Det betyder också att det går snabbt att anpassa utbudet och utförandet efter era krav och förväntningar.
 
IB Rent är dessutom ett företag med brett utbud inom städ på alla våra orter. Vi utför allt från trappstädning och vårdcentraler till flyttstädning, byggstädning och storstädning. Med inköp och leverans av förbrukningsartiklar, och hygienstäd av toaletter, finns allt ni behöver.
 
Vår uppgift är att alltid leverera städning till högsta kvalitet. Vi finns på kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag, skolor och offentliga miljöer. Med effektiva metoder och redskap, utfört av serviceinriktade medarbetare, blir vi det självklara valet.
 

Allt detta hjälper vi till med

ALLTID RENA ENTRÉMATTOR

Vi rengör, tvättar och dammsuger entrémattor för hotell, butiker och andra verksamheter. Så att du kan göra ett rent första intryck.

GOLVVÅRD PÅ KONTOR OCH VERKSAMHETER

Låt inte era kunders första steg täckas i grus och smuts, med golvvård från IB Rent. Vi rengör, dammsuger och polerar till fläckfria resultat.

BLOMSKÖTSEL I ERA LOKALER

Växtligheten i kontorsfönstret ska vara något som ger lugn, inte mer att göra, så överlåt blomskötsel till oss. Kom aldrig till jobbet till döende blommor igen.

FRUKTSERVICE FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Fem om dagen blir lätt med fruktservice från oss. Färsk frukt från lokala och betrodda odlare och importörer för möten, mässor och allt däremellan.

TRAPPSTÄDNING I ALLA STEG

Med trappstädning från oss blir vilken uppgång som helst lika ren och välskött som inne i lokalerna. Första intrycket, åter igen, är viktigt. Gör det snyggt med oss.

FÖRBRUKNINGSMATERIAL

Hur rena era toaletter än är gör de ingen nytta utan papper – beställ ert förbrukningsmaterial av oss samtidigt.

FÖNSTERPUTS

Oputsade fönster tar charmen från vilken utsikt som helst, och med fönsterputs från IB Rent får ni den klaraste vyn från era lokaler, vart ni än är.

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning