Lokalvård

Lokalvård och tjänster inom städ och underhåll, av högsta kvalitet. Efter era behov – för er perfekta arbetsmiljö!

Effektiv lokalvård för att skapa en renare arbetsmiljö

Lokalvård är nyckeln till en ren och hälsosam arbetsmiljö. Genom regelbunden städning och underhåll kan du skapa en trivsam plats för människor att arbeta eller leva på. Vi på IB-Rent erbjuder skräddarsydda lösningar för att hålla dina lokaler i toppskick. Med vår expertis och effektiva rengöringsmetoder kan du förbättra luftkvaliteten, förlänga dina lokalers livslängd och skapa positiva intryck för alla besökare. Investera i lokalvård för att främja välmående och trivsel i din miljö.
 

Vårt utbud av lokalvårdstjänster

Att välja lokal vård för er lokalvård, från oss på IB Rent, har många fördelar. Med lång erfarenhet har vi både lyhördheten att ta fram rätt lösning för er, och kompetensen att göra det med skinande resultat.
 
Närheten gör det också möjligt att gå igenom lokalen och ta fram rätt avtal för lokalen. Det betyder också att det går snabbt att anpassa utbudet och utförandet efter era krav och förväntningar.
 
IB Rent är dessutom ett företag med brett utbud inom städ på alla våra orter. Vi utför allt från trappstädning och vårdcentraler till flyttstädning, byggstädning och storstädning. Med inköp och leverans av förbrukningsartiklar, och hygienstäd av toaletter, finns allt ni behöver.
 
Vår uppgift är att alltid leverera städning till högsta kvalitet. Vi finns på kontor, butiker, industrier, fastighetsbolag, skolor och offentliga miljöer. Med effektiva metoder och redskap, utfört av serviceinriktade medarbetare, blir vi det självklara valet.
 
Entrémattor som gör intryck

Vi förstår att första intrycket är avgörande, en ren och välskött entré är nyckeln till att välkomna både besökare och anställda på bästa sätt. Våra erfarna personal ser till att dina entrémattor är fria från smuts, damm och fukt. Se till att dina besökare får bästa möjliga välkomnande med hjälp av oss.

Golvvård för varaktig skönhet

Golven är bokstavligen grunden för din arbetsplats, och vår golvvård är skapad för att säkerställa golvens skönhet och hållbarhet. Oavsett om du har linoleum, trä, heltäckningsmatta eller stengolv, vårt kunniga team anpassar vård efter material. Genom djuprengöring, polish och skyddande behandlingar ger vi dina golv en strålande glans som inte bara imponerar, utan också förlänger dess livslängd.

Blomskötsel för en levande arbetsmiljö

Växter skapar en harmonisk och positiv arbetsmiljö. Vår blomskötsel omfattar allt från vattning och beskärning till att se till att dina växter trivs och frodas. Vi anpassar skötseln efter varje växts specifika behov och ser till att de inte bara överlever, utan också blomstrar och ger ditt kontor en livlig atmosfär.

Fruktservice för hälsa och energi

Vi förstår vikten av att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Vår fruktservice levererar flera olika sorters färsk frukt som ger näringsrik energi till dina anställda. Med vårt utbud av hälsosammare alternativ håller vi ditt team motiverat och fokuserat genom hela dagen.

Trappstädning för ren och säker passage

Trappor är högtrafikerade områden som lätt samlar smuts och damm. Vår trappstädning ser till att dina trappor är rena och säkra för alla som går genom dem. Vi tar bort smuts, rengör noggrant ytor och ser till att trapporna förblir i bästa möjliga skick.

Förbrukningsmaterial som håller utrymmen försedda

Ett välfyllt lager av förbrukningsmaterial som pappershanddukar och toalettpapper är avgörande för bekvämligheten och funktionaliteten i dina utrymmen. Våra förbrukningsmaterial håller ditt kontor välutrustat och ger en härlig övergång från en produktiv arbetsdag till bekvämlighet i varje hörn.

Klara fönster för tydliga perspektiv

Rena och välputsade fönster ger inte bara en klar utsikt utan också ett professionellt intryck. Våra experter förser dina fönster med grundlig rengöring och putsning, så att ditt företag alltid visar sig från sin bästa sida – både inifrån och ut.

Välj IB-Rent för lokalvård i Sydöstra Sverige

Oavsett om det handlar om entrémattor, golvvård, blomskötsel, fruktservice, trappstädning, förbrukningsmaterial eller fönsterputs, så har vi på IB-Rent en mångsidig lokalvårdslösning som täcker alla aspekter av ditt utrymme. Kontakta oss idag för att diskutera dina specifika behov och låt oss skapa en ren och trivsam arbetsmiljö som imponerar på både besökare och anställda. Vi är ditt lokala städbolag.

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning