Sanering

Välkommen till IB-Rent. Vi erbjuder kompletta paket inom sanering oavsett hur dina önskemål och behov ser ut samtidigt som vi alltid tar hänsyn till människor, miljö och andra materiella ting i miljön som saneringen ska utföras i.

Din pålitliga partner för sanering

Vi hjälper dig med sanering i Kalmar, Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Oskarshamn, Torsås, Bergkvara, Växjö, Öland eller Uppvidinge med omnejd. På IB-Rent erbjuder vi heltäckande saneringslösningar anpassade efter dina unika behov och önskemål. Vi tar hand om allt från sanering av mindre områden till mer omfattande projekt och vi sätter alltid människor, miljö och omgivande material i första rummet.

Saneringslösningar med lång erfarenhet och kompetent personal

Med en gedigen erfarenhet sedan 1981 inom städbranschen har vi även utvecklat en bred kunskap inom saneringsområdet. Våra personal har hanterat olika typer av saneringsutmaningar och vårt ständigt växande antal återkommande kunder är en bekräftelse på vår höga kvalitet. Vårt engagemang och vårt dedikerade team garanterar att din sanering utförs korrekt och i rätt tid. Med lång erfarenhet och kompetent personal är vi redo att möta och överträffa dina förväntningar.

Kundnöjdhet i fokus

Vi förstår att varje saneringsbehov är unikt. Därför skräddarsyr vi våra saneringstjänster för att passa just dina krav och önskemål. Att erbjuda lösningar som tillfredsställer våra kunders specifika behov är en viktig del av vårt arbete, och det är något vi är stolta över. Om du är osäker på vilken typ av sanering du behöver, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att guida dig genom processen och se till att du får exakt den saneringslösning du behöver.

Lång erfarenhet

Sedan 1981 har vi hjälpt kunder med olika lösningar inom sanering

Kompetent personal

Vi utför saneringen på rätt sätt i rätt tid till högsta möjliga kvalitet

Anpassningsbar

Vi anpassar vi våra saneringstjänster utifrån dina behov och önskemål

Välj IB-Rent för din sanering

När det handlar om sanering är vi din pålitliga partner. Oavsett om det är en mindre eller mer omfattande sanering, så ger vi dig en komplett och anpassad lösning. Vi är redo att ta itu med dina saneringsutmaningar och skapa en ren och hälsosam miljö för dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss tillsammans ta nästa steg mot en framgångsrik sanering. Välkommen till IB-Rent – din kvalificerade och erfarna partner för sanering i Kalmar och hela vårt verksamhetsområde!

Ring och boka!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 88, jonas@ibrent.se

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning