Sanering

Välkommen till IB-Rent. Vi erbjuder kompletta paket inom sanering oavsett hur dina önskemål och behov ser ut samtidigt som vi alltid tar hänsyn till människor, miljö och andra materiella ting i miljön som saneringen ska utföras i.

Sanering av IB-Rent

Välkommen till IB-Rent, vi utför sanering i Kalmar, Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Oskarshamn, Torsås, Bergkvara, Växjö, Öland och Uppvidinge med omnejd. Vi erbjuder kompletta paket inom sanering oavsett hur dina önskemål och behov ser ut samtidigt som vi alltid tar hänsyn till människor, miljö och andra materiella ting i miljön som saneringen ska utföras i.

Lång erfarenhet av sanering

Sedan 1981 har vi hjälpt kunder med olika lösningar inom sanering och vi hanterar det mesta inom området. Dessutom brinner vi för det vi gör och ett allt större antal kunder som blir återkommande är ett kvitto för oss att vi utför vårt arbete på rätt sätt. Förutom lång erfarenhet så får du även kompetent personal som utför saneringen på rätt sätt i rätt tid till högsta möjliga kvalitet. Med andra ord får du alla förutsättningar att bli nöjd med både saneringen och vår personal.

Sanering anpassad efter dina behov

Under årens lopp har vi på IB-Rent lärt oss att saneringsbehovet ser olika ut hos de flesta av våra kunder. Just därför anpassar vi våra saneringstjänster utifrån dina behov och önskemål. Det är något alla våra kunder uppskattar och något vi är stolta över. Är du i behov av sanering men är osäker på vad du exakt behöver hjälp med? Inga problem, kontakta oss så hjälper vi dig att räta ut dina frågetecken. Varmt välkommen till IB-Rent!

Lång erfarenhet

Sedan 1981 har vi hjälpt kunder med olika lösningar inom sanering

Kompetent personal

Vi utför saneringen på rätt sätt i rätt tid till högsta möjliga kvalitet

Anpassningsbar

Vi anpassar vi våra saneringstjänster utifrån dina behov och önskemål

Ring och boka!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 88, jonas@ibrent.se

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning