Industri & höghöjdsstädning

Välkommen till IB-Rent, i många år har vi hjälpt våra kunder att hålla rent, inte minst med hjälp av industristädning. En specialitet är industristädning, som vi har hjälpt kunder med sedan starten 1981 och har samlat på oss ovärderlig erfarenhet och kompetens inom. 

Städning inom industri

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar olika typer av industriella miljöer och behov, allt för att skapa en arbetsplats som strålar av renhet och professionalism. 

Sedan 1981

Vår specialitet är industristädning, som vi har hjälpt kunder med sedan 1981

Största noggrannhet

Vi använder den bästa utrustningen och drar nytta av vår långa erfarenhet

Efter ditt behov

Till exempel med dammsugning av trädamm, pappersdamm eller blydamm

Vår dedikation till renhet

Vi förstår att en ren arbetsmiljö inte bara ökar arbetsglädjen utan också bidrar till en ökad produktivitet och välbefinnande. Vårt dedikerade team av erfarna städproffs tar itu med olika utmaningar inom industristädning:

  • Lokaler och produktionsområden: Vi rengör och desinficerar produktionsutrustning, golv och ytor för att säkerställa en hygienisk arbetsplats.
  • Lager och lagerlokaler: Vårt fokus ligger på att hålla ditt lager organiserat och fritt från damm och smuts, för att skydda produkter och underlätta hanteringen.
  • Industriella utrymmen: Oavsett om det handlar om verkstäder eller andra specialiserade utrymmen, är vår städning anpassad för att möta de unika kraven.

Varför välja oss?

  • Erfarenhet och expertis: Med vårt kunnande inom industristädning har vi en djup förståelse för olika industriers specifika behov.
  • Anpassade tillvägagångssätt: Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina önskemål och krav, oavsett om du behöver regelbunden underhållsstädning eller en engångsrengöring.
  • Kvalitetsfokus: Vår städning är noggrann och resultatinriktad för att säkerställa att din arbetsmiljö är ren och hygienisk.
  • Effektivitet: Vi förstår vikten av att hålla produktionsstörningar till ett minimum. Vår städning utförs snabbt och effektivt.
  • Pålitlighet: Vi är på plats när du behöver oss, och vår pålitliga service bidrar till att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Kontakta oss för en renare framtid

Skapa en ren och effektiv arbetsmiljö med vår professionella industristädning. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och begära en anpassad lösning som gör din industriella miljö skinande ren och redo för framgång. Med vår hjälp kan du ge ditt företag och dina medarbetare en arbetsplats att vara stolta över.

Ring och boka!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 88, jonas@ibrent.se

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning