Mattvätt

Välkommen till IB-Rent! Sedan starten 1981 har vi hjälpt kunder med mattvätt i Kalmar men vi har även haft kunder som kommit in med mattor från Oskarshamn, Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Växjö, Öland och de flesta orter där emellan. 

Mattvätt

Välkommen till IB-Rent! Sedan starten 1981 har vi hjälpt kunder med mattvätt i Kalmar län. Vi har egna textilmaskiner till detta och har erfarenhet av olika textilier. Vi förstår vikten av att behandla olika typer av textilier med olika typer av metodik. Detta så att vi alltid får bästa möjliga resultat med varje matta, oavsett hur mattan ser ut. Just nu ser vi en ökning av mattvätt då den textila mattan åter har börjats lägga in på kontor.

Mattvätt av kvalitet

När du anlitar oss för mattvätt kan du förvänta dig noggrannhet, punktlighet, kvalitet och en ren matta såklart. Skulle vi mot förmodan stå inför en omöjlig uppgift så varnar vi för detta på förhand. Oavsett vad du har för matta och hur förutsättningarna ser ut så gör vi alltid vårt yttersta för att din matta ska återfå sitt fina utseende, så fort som möjligt. Om du är nyfiken på mattvätt eller har frågor angående just din matta är du välkommen att kontakta oss redan idag!

Sedan 1981

Vi har vi hjälpt kunder med mattvätt sedan starten 1981

Egna maskiner

Vi har egna maskiner till detta och har erfarenhet av olika textilier

Noggrannhet

Med oss kan du förvänta dig noggrannhet, punktlighet och kvalitet

Ring och boka!

Förfrågan / Bokning 010-155 00 88, jonas@ibrent.se

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning