Mattvätt

Välkommen till IB-Rent! Sedan starten 1981 har vi hjälpt kunder med mattvätt i Kalmar men vi har även haft kunder som kommit in med mattor från Oskarshamn, Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Växjö, Öland och de flesta orter där emellan. 

Mattvätt med professionell kvalitet och kundfokus

Välkommen till oss på IB-Rent, din pålitliga partner för mattvätt i Kalmar län sedan 1981. Vi är experter på att rengöra och vårda textila mattor, oavsett om det handlar om hemmet eller kontoret. Vårt mål är att erbjuda dig högsta kvalitet, skonsamhet och enkelhet i varje steg av processen.

Varför välja oss för din mattvätt?

Med över 40 års erfarenhet i branschen har vi byggt upp en stark expertis när det kommer till mattvätt. När du väljer oss får du följande fördelar:

Expertis sedan 1981

Vi har över fyra decenniers erfarenhet av att behandla alla typer av textila mattor. Oavsett om det är en fin orientalisk matta eller en slitstark kontorsmatta, har vi kunskapen och tekniken för att göra jobbet rätt.

Egna textilmaskiner

Vi investerar i toppmodern teknik, inklusive våra egna textilmaskiner, för att säkerställa bästa möjliga resultat. Det ger oss full kontroll över processen och garanterar att dina mattor behandlas skonsamt och effektivt.

Skräddarsydda lösningar som passar dig

Vi förstår att varje kund är unik. Därför anpassar vi vår mattvättsteknik efter varje mattas specifika behov. Vårt mål är att återställa din mattas skönhet och funktion på bästa sätt.

Kvalitet och kundnöjdhet

Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ mattvätt som överträffar dina förväntningar. Din nöjdhet är vårt främsta mål, och vi arbetar hårt för att säkerställa att din matta är ren och fräsch.

Mattvätt på din arbetsplats: hälsa och professionell image

I dagens arbetsmiljö är hälsa och professionell image viktiga. Textilmattor har återigen blivit populära på kontor på grund av deras komfort och estetiska fördelar. Men de kräver regelbunden rengöring och underhåll för att bevara sin kvalitet.

Varför är det viktigt att mattan på din arbetsplats hålls ren?

  1. Bättre luftkvalitet: smuts och damm som samlas i mattan kan påverka luftkvaliteten negativt. Regelbunden mattvätt minskar allergener och förbättrar arbetsmiljön.
  2. Förlängd mattans livslängd: genom att vårda dina mattor förlänger du deras livslängd och sparar pengar på lång sikt.
  3. Professionell image: en ren och välvårdad matta ger ett professionellt intryck och visar att du bryr dig om din arbetsplats.
  4. Kostnadseffektivitet: förebyggande underhåll är kostnadseffektivt och minskar behovet av dyra reparationer.

Med oss på IB-Rent får du:

Professionell Inspektion

Vi börjar med att inspektera dina mattor noggrant för att skapa en anpassad rengöringsplan.

En skonsam rengöring

Vi använder skonsamma, effektiva rengöringsmetoder för att återställa din mattas skönhet utan att skada fibrerna.

Flexibel tidsplanering

Vi anpassar oss efter din tidtabell för minimal störning av din verksamhet.

Miljöhänsyn

Vi är miljömedvetna och använder biologiskt nedbrytbara produkter när möjligt.

Transparent Kommunikation

Vi är öppna och ärliga i vår kommunikation och informerar dig om eventuella problem eller behov av ytterligare åtgärder.

Kontakta oss idag för renare och hälsosammare arbetsplats

IB-Rent är din pålitliga partner för mattvätt i Kalmar län, Kronobergs län och delar av Skåne. Kontakta oss idag för att återfå dina mattors prakt och skönhet samtidigt som du skapar en renare och hälsosammare arbetsmiljö. Vi ser fram emot att hjälpa dig att behålla dina mattors skönhet och förlänga deras livslängd. Låt oss ta hand om dina mattor så att du kan fokusera på din verksamhet.

Ring och boka!

Förfrågan / Bokning 010-155 00 88, jonas@ibrent.se

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning