Fastighet & trädgårdstjänst

Vi hjälper gärna våra kunder (privata & företag) med både inre & yttre skötsel. Glöm inte att som privatperson har du rätt att få rut-avdrag (50% avdrag) även på trädgårdstjänster. Vi hjälper med gräsklippning, beskärning, ogräsbekämpning, plantering & mindre grävarbeten.

Fastighet & trädgårdstjänst av IB-Rent

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som sträcker sig från fastighetsunderhållning till trädgårdsdesign, allt för att skapa en harmonisk och välskött miljö runt om din fastighet.

Allt detta hjälper vi till med

Gräsklippning

Beskärning

Ogräsbekämpning

Plantering

Snöskottning

Halkbekämpning

Vår mångsidiga service

  • Fastighetsunderhåll: Från rengöring och reparationer till målning och byggprojekt, vi tar hand om allt för att din fastighet ska förbli i toppskick.
  • Trädgårdsdesign och skötsel: Våra landskapsarkitekter skapar drömträdgårdar som speglar din stil. Vi hanterar allt från plantering och bevattning till beskärning och trädvård.
  • Snöskottning och halkbekämpning: Under vintermånaderna ser vi till att både fastighetens ytor och trädgården förblir säkra och tillgängliga.

Varför välja oss?

  • Mångårig erfarenhet: Med års erfarenhet inom fastighets- och trädgårdsservice har vi den kunskap som krävs för att leverera enastående resultat.
  • Skräddarsydda lösningar: Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika önskemål och krav för att säkerställa att du får exakt vad du behöver.
  • Kvalificerat team: Vårt team består av kvalificerade experter inom olika områden, vilket garanterar högsta kvalitet och pålitlighet.
  • Effektivitet och tillgänglighet: Vi arbetar effektivt för att spara både tid och pengar. Dessutom finns vi tillgängliga när du behöver oss, oavsett om det är en akut situation eller ett planerat projekt.

Kontakta oss idag

För en fastighet som glänser och en trädgård som blomstrar, är vi din partner. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål. Med vår mångsidiga fastighet och trädgårdstjänst tar vi hand om detaljerna, så att du kan njuta av resultatet. Lita på oss för bekvämlighet och skönhet i varje hörn av din fastighet.

Glöm inte att som privatperson har du rätt att få rut-avdrag (50% avdrag) även på trädgårdstjänster.

IB-Rent har en egen trädgårdsmästare. Både åt företag och privat personer. Vi kan också erbjuda rådgivning. Då kommer vi ut & tittar tillsammans på vad du skulle vilja åstadkomma.

För personlig service – ring 010-155 00 82

Du kan också skapa en offertförfrågan genom att fylla i formuläret nedan:

Formulär för beställning

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning