Taktvätt

IB-Rent städservice hjälper er med taktvätt och behandling mot påväxt på fasad och tak. Vi utför också fönsterputsning och tvätt av solpaneler.

Taktvätt för längre hållbarhet

Vikten av taktvätt för ditt hem

Ett rent tak är inte bara viktigt för att förbättra utseendet på ditt hem, det är även avgörande för husets långsiktiga hållbarhet. Med regelbunden taktvätt från IB-Rent kan du avlägsna skadlig påväxt och samtidigt förebygga att den återkommer, vilket säkerställer att ditt hus förblir välunderhållet och inbjudande. Genom att bibehålla takets renhet kan du också förbättra och öka värdet på din fastighet.

Hur IB-Rent utför taktvätt

På IB-Rent använder vi oss av skonsamma metoder och effektiva preparat för att säkerställa att ditt tak blir skinande rent utan att skada materialet. Vår process garanterar inte bara att taket blir rent från mossa och alger, utan också att det skyddas för framtiden. Vår erfarenhet inom taktvätt gör oss till ett självklart val för husägare som vill investera i sitt hem på lång sikt.

Kombinera taktvätt med andra städtjänster för maximal effekt

Förutom taktvätt erbjuder IB-Rent också fasadtvätt och fönsterputsning för att du ska kunna få en helhetslösning för ditt hem. Genom att kombinera dessa tjänster kan du transformera ditt hus till att se nytt och fräscht ut. Ett rent tak tillsammans med rena fönster och en fläckfri fasad kan dramatiskt förbättra ditt hems övergripande utseende och känsla.

Allt detta hjälper vi till med inom taktvätt

Rent från mossa

Vi rengör taket genom att mekaniskt avlägsna påväxt som mossa , alger, mm.

Hetvattentvätt

För att få taket extra rent går vi också över hela taket med hetvattentvätt.

Långtidsbehandling

Vi behandlar taket med Grönfri som förhindra återväxten av mossa och alger.

Kontroll av tak

Vi kontrollerar samtliga takpannor, ränndalar och hängrännor. Enstaka pannor byts vid behov.

Maximal effektivitet för dina solceller med professionell solcellstvätt från IB-Rent

Effektiviteten hos solceller kan minska betydligt om de inte underhålls regelbundet. Smuts, damm och andra avlagringar kan blockera solens strålar och minska cellernas effektivitet med upp till 20%. Med IB-Rents professionella solcellstvätt, som inkluderar användning av borstar godkända för just solpaneler, kan du säkerställa att dina paneler alltid fungerar på maximal kapacitet.

Varför välja IB-Rents solcellstvätt?

IB-Rent har erfarenhet och stark kompetens inom både fönsterputs och solcellstvätt. Vårt team av städexperter är utbildade för att noggrant och effektivt rengöra dina solceller med hjälp av skonsamma städkemikalier och specialutvecklad utrustning, vilket garanterar att ytan inte skadas. Genom att välja oss får du inte bara en renare solpanel, utan även ökad elproduktion och längre livslängd på din installation.

Vårt engagemang för dina solcellers bästa

På IB-Rent är vi stolta över att kunna erbjuda en specialiserad solcellstvätt som återställer panelernas glans och optimerar deras prestanda. Låt oss ta hand om det svåra arbetet med att hålla dina solceller rena, så att du kan njuta av fördelarna med en hållbar och effektiv energikälla. Med vårt städteam, som är experter på både solpaneler och taktvätt, kan du vara säker på att dina solceller är i goda händer.

Fördelarna med Vår Solcellstvätttjänst

Ökad Energiutvinning:

Genom att avlägsna smuts och hinder från solcellernas ytor hjälper vi dem att absorbera mer solenergi, vilket resulterar i ökad energiproduktion och potentiellt lägre energikostnader.

Längre Livslängd:

Vår noggranna rengöring förlänger livslängden på dina solceller genom att förebygga ackumulering av skadliga ämnen som kan påverka deras prestanda över tid.

Gör Din Investering Värd:

Med vårt städteam i din hörna kan du säkerställa att din solcellsanläggning arbetar på toppnivå och ger dig bästa möjliga avkastning på din investering.

Miljömedvetenhet:

Vi använder miljövänliga rengöringsmetoder och produkter som är skonsamma mot både dina solceller och vår planet.

Smidig Service:

Vi anpassar våra tjänster efter ditt schema och dina behov för att säkerställa en bekväm och problemfri upplevelse.

Välkommen till oss med din förfrågan!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 88, jonas@ibrent.se

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning