Taktvätt

Ib-rent städservice hjälper er med rengöring och behandling mot påväxt på fasad och tak. Vi utför också fönsterputsning och tvätt av solpaneler.

Taktvätt från IB-Rent

Taket är husets främsta skydd och håller mycket längre om det är fritt från påväxt. Låt oss rengöra och ge ditt tak en långtidsverkande behandling så ser huset också mer välskött och välkomnande ut. Ett rent och fräscht yttre påverkar också värdet av din fastighet positivt. Vi använder metoder och preparat som inte bara tar bort befintlig påväxt utan också motverkar ny.

Allt detta hjälper vi till med

Rent från mossa

Vi rengör taket genom att mekaniskt avlägsna påväxt som mossa , alger, mm.

Hetvattentvätt

För att få taket extra rent går vi också över hela taket med hetvattentvätt.

Långtidsbehandling

Vi behandlar taket med Grönfri som förhindra återväxten av mossa och alger.

Kontroll av tak

Vi kontrollerar samtliga takpannor, ränndalar och hängrännor. Enstaka pannor byts vid behov.

Experter på fönsterputs och tvätt av solpaneler

Få företag har så lång erfarenhet och så stark kompetens inom fönsterputs som IB-Rent. Effektiviteten och vår kompetens gör att arbetet går snabbt och till en väldigt låg kostnad. Rena solpaneler är effektiva solpaneler. Smuts och beläggning gör att solcellernas elproduktion minskar, rena solpaneler ger upp till 20% högre effekt. Vi tvättar snabbt och säkert från marknivå med borstar godkända för tvätt av solpaneler.

Professionell solcellstvätt med resultatgaranti

Vill du maximera dina solcellers potential och låta solen jobba för dig med full kraft? Då har du kommit helt rätt. IB-Rent är ett pålitligt städbolag som ger dina solceller den bästa rengöringen de förtjänar för att stråla som aldrig förr.

Varför välja vår solcellstvätt?

Precis som allt annat som utsätts för väder och vind, samlar solceller på sig smuts och föroreningar över tiden. Med vår specialiserade solcellstvätt kan de återfå sin glans vilket optimerar dess prestanda. Låt oss göra det hårda arbetet åt dig så att du kan njuta av alla fördelar med rena och välvårdade solceller.

Vårt städteam – Proffs på både sol och Städ

Vårt dedikerade team av städspecialister vet exakt hur man tar hand om dina värdefulla solceller. Vi använder oss av skonsamma städkemikalier och specialutvecklad utrustning för att säkerställa en grundlig rengöring utan att skada ytan.
 

Fördelarna med Vår Solcellstvätttjänst

Ökad Energiutvinning:

Genom att avlägsna smuts och hinder från solcellernas ytor hjälper vi dem att absorbera mer solenergi, vilket resulterar i ökad energiproduktion och potentiellt lägre energikostnader.

Längre Livslängd:

Vår noggranna rengöring förlänger livslängden på dina solceller genom att förebygga ackumulering av skadliga ämnen som kan påverka deras prestanda över tid.

Gör Din Investering Värd:

Med vårt städteam i din hörna kan du säkerställa att din solcellsanläggning arbetar på toppnivå och ger dig bästa möjliga avkastning på din investering.

Miljömedvetenhet:

Vi använder miljövänliga rengöringsmetoder och produkter som är skonsamma mot både dina solceller och vår planet.

Smidig Service:

Vi anpassar våra tjänster efter ditt schema och dina behov för att säkerställa en bekväm och problemfri upplevelse.

Välkommen till oss med din förfrågan!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 88, jonas@ibrent.se

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

har du några andra frågor eller funderingar?

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning