Flyttstädning

Välkommen till IB-Rent! Vi är din pålitliga partner för flyttstädning i Kalmar och omnejd, vilket inkluderar Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Oskarshamn, Torsås, Bergkvara, Växjö, Öland och Uppvidinge. 

Flyttstädning

Välkommen till IB-Rent, vi utför flyttstädning i Kalmar, Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Oskarshamn, Torsås, Bergkvara, Växjö, Öland och Uppvidinge med omnejd. Med andra ord har vi hela sydöstra Sverige som arbetsyta. Flyttstädning är ett nödvändigt måste för den som flyttar ut ur en bostad eller ett kontor. När du anlitar oss på IB-Rent frigör du tid som låter dig koncentrera dig på själva flytten. Utöver det blir städningen professionellt och miljövänligt genomförd och garanterat godkänd.

Dags att flytta?

Varför flyttstädning är avgörande

Vi erbjuder såväl privatpersoner som företag att ta hand om flyttstädningen.

Flyttstädning är mer än bara en uppgift som måste utföras vid en flytt. Det är en avgörande process som säkerställer att din tidigare bostad eller kontor lämnas i perfekt skick för nästa hyresgäst eller ägare. När du väljer IB-Rent, frigör du värdefull tid och energi som kan riktas mot själva flytten eller andra viktiga ärenden. Vår professionella och miljövänliga metod säkerställer att städningen utförs på bästa möjliga sätt och garanterat godkänns av hyresvärdar eller fastighetsmäklare.

Högkvalitativ flyttstädning

Flyttstädning är en av de mest omfattande städprojekten och kräver en noggrann och professionell inställning. Hos IB-Rent förstår vi vikten av att varje yta, från synliga till osynliga områden, rengörs noggrant för att säkerställa att den nya hyresgästen eller ägaren kommer till en ren och fräsch miljö. Vårt team följer en detaljerad checklista med 37 punkter för att säkerställa att ingen del av städningen förbises.

Kompletta flytthjälpslösningar

Utöver vår flyttstädning erbjuder vi även flytthjälp och packhjälp genom våra samarbetspartners. Vi kan hjälpa till att ta fram skräddarsydda offerter för flyttning och packning för att göra hela flyttprocessen så smidig och stressfri som möjligt för dig.

När det är dags för din flytt, lita på IB-Rent för att ta hand om din flyttstädning med precision och professionalism. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och lämna ditt tidigare hem eller kontor i perfekt skick för nästa kapitel. Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och ta det första steget mot en problemfri flyttupplevelse.

Frigör din tid

Professionellt och miljövänligt

Garanterat godkänd

Ring och boka!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 88, jonas@ibrent.se

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

Formulär för offertförfrågan

Fyll i era uppgifter nedan så återkommer vi med en offert inom kort, senast dagen efter

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning