Flyttstädning

Välkommen till IB-Rent, vi utför flyttstädning i Kalmar, Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Oskarshamn, Torsås, Bergkvara, Växjö, Öland och Uppvidinge med omnejd. Med andra ord har vi hela sydöstra Sverige som arbetsyta. Flyttstädning är ett nödvändigt måste för den som flyttar ut ur en bostad eller ett kontor. 

Flyttstädning

Välkommen till IB-Rent, vi utför flyttstädning i Kalmar, Nybro, Emmaboda, Mönsterås, Oskarshamn, Torsås, Bergkvara, Växjö, Öland och Uppvidinge med omnejd. Med andra ord har vi hela sydöstra Sverige som arbetsyta. Flyttstädning är ett nödvändigt måste för den som flyttar ut ur en bostad eller ett kontor. När du anlitar oss på IB-Rent för en flyttstädning frigör du tid som låter dig koncentrera dig på själva flytten. Utöver det blir städningen professionellt och miljövänligt genomförd och garanterat godkänd.

Professionell flyttstädning

Dags att flytta?

Vi erbjuder såväl privatpersoner som företag att ta hand om flyttstädningen.

Flyttstädning tillhör de mest omfattande städprojekt man kan ta sig an. När det kommer till flyttstädning, eller slutstädning som det också kan nämnas som, måste hela ytan rengöras – både synliga och osynliga ytor. Den som flyttar in i fastigheten efteråt ska komma till ett hus eller en lägenhet helt fri från smuts och damm. Skulle det finnas något att anmärka på så står det oftast i hyres- eller överlåtelsekontraktet att man har rätt att begära att flyttstädningen görs om. Vi har en noggrann checklista med 37 punkter som gör att vi inte missar någonting.

Flytthjälp & Packhjälp

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi hjälpa er att ta fram offert på flyttning och packning.

Frigör din tid

Professionellt och miljövänligt

Garanterat godkänd

Ring och boka!

Direktbokning/förfrågan: 010-155 00 88, jonas@ibrent.se

Om du skickar en förfrågan, så hör vi av oss senast dagen efter.

Formulär för offertförfrågan

Fyll i era uppgifter nedan så återkommer vi med en offert inom kort, senast dagen efter

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning