Om oss

IB-Rent grundades som ett familjeföretag inom städhjälp redan 1981 i Nybro. Idag har företaget vuxit till att vara verksamt i hela Kalmar och Kronobergs län.

Serviceföretag med fokus på kund, resultat och miljö

IB-Rent grundades som ett familjeföretag inom städhjälp redan 1981 i Nybro. Idag har företaget vuxit till att vara verksamt i hela Kalmar och Kronobergs län.

Vi är 120 anställda som snabbt ställer upp och hjälper till med allehanda typer av lokalvård till konkurrenskraftiga priser.

Varje kund vi tar oss an, gör vi med samma målbild. Vårt fokus är alltid på dina önskemål och behov men utöver detta vill vi alltid uppnå bästa möjliga resultat och samtidigt vara miljömedvetna. Vi använder dessutom alltid den bästa utrustningen så att vår kompetens och erfarenhet kommer till nytta fullt ut. Genom att ha detta synsätt siktar vi på att vara det bästa städföretaget i sydöstra Sverige, som är vår arbetsyta. Med andra ord, oavsett om du befinner dig i Kalmar, Nybro, Växjö, Emmaboda, Mönsterås, Oskarshamn, Torsås, Bergkvara, Öland och Uppvidinge med omnejd. så kan vi som städfirma hjälpa dig med våra städtjänster.

Mer än bara städning

Vår personal är engagerade och brinner för att hålla rent, snyggt och ha allting i ordning. Våra kunder har tagit oss dit vi är idag genom att fråga oss om vi kan hjälpa dem. Vi kan leverera frukt, skotta snö, tvätta en fasad eller putsa en glaskrona. På det sättet har vi växt och har idag ett mycket brett sortiment av tjänster. Gå in på våra tjänster för mer information.

Vår affärsidé

RÄTT SERVICE, I RÄTT TID & MED RÄTT KVALITET.

Om vår personal

Vår personal är välutbildad och mån om att ge en hög servicenivå. I kombination med vår långa erfarenhet gör det att du som kund kan lita på att vi utför vårt arbete på bästa sätt. Därmed är vi det självklara valet för dig som letar efter en pålitligt serviceföretag som levererar vad de lovar, alltid i tid och med kvalitet i alla led! Såväl vårt arbete som de produkter vi använder oss av är av hög kvalitet för att resultatet ska bli skinande rent.

Vi som arbetar på IB-RENT AB har i de flesta fall gjort det i många år. Vi utbildar fortlöpande våra medarbetare i allt från att använda rätt städteknik till att ha kunskaper om ergonomi och ekonomi. Vi är noggranna med att vår personal möter våra kunder på ett korrekt och trevligt sätt och, tack vare att alla är specialutbildade, vet vi vilka metoder och rengöringsmedel som ska användas vid olika typer av städsituationer.

Många i personalen har gått igenom s.k. SRY-kurs (Servicebranschens yrkesnämnd) som innebär att vi kan allt från att använda rätt städteknik till att ha kunskaper om ergonomi och ekonomi. Målsättningen är att all fast personal ska gå kursen och därför planeras utbildning in efterhand.

0
Anställda
0
Män
0
Kvinnor

Lokalvård

Hemstädning

Fönsterputsning

Flyttstädning

Byggstäd

Golvvård

Taktvätt

Trädgårdstjänst

Mattvätt

Kontraktsstädning

Kontorstädning

Sanering

Industristädning

Trappstädning

Storstädning